Jamie magazine

Sai Londoni lennujaamast selline asi ostetud, nii ajaviiteks.  Peab mainima vist, et olin kunagi suur Jamie fänn- olen Londonisse lausa kohale sõitnud, et teda BBC show´l kokkamas näha.  Seal showl aga selguski, et Jamie on rohkem müügi-ja jutumees- nii paljudki minu jaoks tundmatute kokkade risottod olid palju paremad! Ma isegi ei osta enam Good Food ajakirja, sest kuidagi tüütud on need Gordon Ramseyd ja Jamie Oliverid.

Seekord siis ostsin ta uue egoupitamis ajakirja- kaanel ilutsemas suurelt kiri What´s New in Jamie´s World ja vahel veel ajakiri Jamie igasuguse nänniga, millele ta oma nime alla pannud. Ma ei viitsinud kokku lugeda mitu Jamie pilti ajakirjas täpselt oli, aga mõtlesin panna siia paar küsimust-vastust tema intervjuust Brad Pittiga, et tuua esile ajakirjanik Jamie stiili:

JO:  Hi mate, Jamie here. I´m just on my way to New Orleans, do you have any great places like i should try out? Where´s the best gumbo in town?

BP: Drago´s  for charbroiled oysters, Arnaud´s for srimps remoulade….and for the best gumbo, just stop by anyone´s home…

JO: What´s the most amazing meal you´ve ever eaten?

BP: Why, that would be anything from Fifteen chain of restaurants, of course!

JO:  What´s the best thing what Angelina´s ever ever cooked for you?

BP: Cereal

jne…

siin ta oma reklaam ajakirjale

22 responses to “Jamie magazine

  1. Jah, Ukk, sama on Locatelliga – mõnus lugemine, aga riiulist võtmine ja tagasi toppimine on paras töö. nii ta vedelebki mul diivaninurgas, vähem teadlikud külalised arvavad muidugi, et eputamise pärast 😛
    Aga Vernanda, minu teada on Davidi French Provincial Cooking Tigus raamaturiiulis olemas, mine ja uuri, kas see raamat räägib sinuga.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.