Selle nädala kokkuvõte

Nädal möödus tööd tehes ja klientidelt kiitusi korjates. Eks selline asi tõstab ikka kõrvust ja teeb hea enesetunde.

Aga möödunud nädalasse jääb ka 2 asja, millest ma tahan rääkida-  nimelt kliendi kaebused. Üks nördinud klient, kes Vertigos millegagi rahul ei olnud ja tormas ajalehte sellest rääkima.  Ja siis veel mõningad Tigusse tulla tahtjad ja seepeale hingepõhjani ära nördinud, et masu ajal raha ei aita ja üldse hoiakuga, et mis toimub, mul on raha ja mind toredat inimest sisse ei lasta… Kuskil foorumis keegi soovitas selle probleemiga Tarbijakaitsesse pöörduda….no sai ikka naerda- ma mõtlesin ka Tarbijakaitsesse pöörduda kui mu abikaasa ei käitu juhendi järgi…

Tigu õnneks ei ole klassikaline äriasutus, vaid ühe inimese tegemistest natuke suuremaks paisunud pigem klubiline ettevõtmine. Mitte kedagi siin ei huvita raha omaette.  Tigu on 5 aasta projekt, ehk siis aprillis 2011 saab see projekt otsa ja siis hakkan ma miskit muud tegema.   Aga ma ei taha üldse endast ja Tigust rääkida- ma olen sellest pajatanud üsna mitmes trükises.

Kuna ma ei leidnud enam seda Vertigo artiklit  Päevaleht Onlines üles  kus ma tahtsin Imret toetada, siis teen seda oma blogi kaudu.

Vertigot ja Tigu ei saa võrreldada. Esimene on restoran, palgal hulk töötajaid ja nemad lihtsalt peavad raha teeenima, et seda asja üleval pidada.  Samuti ei ole Vertigol sellist klubilist seltkonda või püsiklientuuri nagu Tigul, keda ühe maadami hingelised läbielamised Tigus ei mõjuta.  Need, kes tihti käivad, tulevad jälle- paljudel on oma laudki olemas. Üks klient, kes meil tihti käib, väidab, et sai Tigusse sisse alles 8-l katsel, aga ta võib seda ise kommenteerida.  Tema oli meil ka põikpäine (nagu mina), et kuigi kodukord näeb ette, et kirjuta või helista ja pane koht enne kinni- uksest sisse jalutajaid reeglina ei  võeta juurde, sest me oleme õhtu eelbronnidega ära planeerinud, mis me süüa teeme  ja palju jne… Aga tema põhimõtteliselt ei soovinud reserveerida ja nii ta siis 8-l korral sisse saigi alles.

Nüüd aga jälle tagasi Vertigo juurde. Lühidalt ära seletades juhtus kliendiga seal see hirmus lugu, et temale unustati magustoit tuua ja ta pidi seda tund aega ootama ja siis olid terminalid koormatud ja kaardimaksetega oli mingi probleem (vot see on restorani süü küll!) ja siis tuli veel aegajalt katuselt tuulega vett selga.

Kallis ajalehele kaebaja! Selle asemel, et lasta oma väljaskäimine ära rikkuda ja siis ajalehe poole pöörduda, saab seda kõike siiski ise aktiivsem olles koha peal ära korraldada. Kui ikka vesi selga tuleb, saab istuda tuppa, ei pea kangelast mängima ja oleksite kohapeal manageril või suuremal asjapulgal võinud sabast kinni võtta, et magustoit viibib. Küll te oleksite siis ka vabandusnapsud saanud või selle magustoidu tasuta! Üks algaja ettekandja suures restoranid lihtsalt ei saa selliseid komplimente kliendile pakkuda…

Imrele aga lohutuseks, et ka Tigus juhtus selline lugu, et Äripäev käis meid hindamas ja maja vajus üheaegselt rahvast täis, ehk siis hilisemad reserveeringud saabusid varem kohale ja varasemad hilinesid jne. Ka Äripäeva prouad ununesid selle hullumaja peale teenindajal ära ja meilt võeti 1 punkt hindest maha ehk siis saime 29 punkti 30-st. Selliseid asju ikka juhtub, terrass on alles käima läinud, töötajad alles õpivad koostööd, 120 pulm oli sisse tulemas…. arusaadav, et keegi seda meelega ei teinud, vaid kukkus niimoodi tobedalt välja.

Eriti tegi tuju heaks mingi kommentaar, kus keegi sai välja puhiseda oma probleemi, et tal läks ka Vertigos kaua aega, ometigi oli ta 2 nädalat tagasi reserveerides öelnud, et tal on kiire! Sellele kliendile soovitan ma MacDonald´sid- kiire ja tüdrukud poisid kõik teeninduskoolitust saanud ja hõikavad kõva ja selge häälega: Head isu!

Kuigi kõik inimesed on hästi targad just sõna võtma sel teemal milline üks restoran peab olema ja siis veel mõni jutt väljamaal nähtud restoranist, siis ma võin kindlalt öelda, et  palju oleneb ka oma sisemisest tundest. Kui puhute välja einestama minnes oma ootused liiga kõrgele, saate alati pettumise osaliseks- siis võib ettekandja kasvõi peapeal käia, miski ei aita.  Kui aga aegajalt väljas einestamine on teie elustiil, siis on Tallinnas palju kohti, kus söömas käia. Ja igaühele oma koht- ärge valige kohta selle järgi, et keegi tuttav teile ütles, et oli tore- teile ei pruugi meeldida, igal inimesel ikkagi oma maitse! Samuti kui keegi ütles, et see on hirmus koht, ei tasu seda 100% tõena võtta. Tigu onnäiteks koht, mis meeldib väga vähestele inimestele, aga meie väiksuse juures sellest piisab. Tigu ei ole imeasi- me ei meeldi ka paljudele mu tuttavatele.
Vertigo terrassile püüan ka see suvi jõuda!

Tegelikult tahtsin ma kogu pika jutuga öelda, et kaebamine on täiesti mõtetu tegevus.  Kui ei meeldi, siis rohkem ei lähe. Punkt.

21 responses to “Selle nädala kokkuvõte

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.